FORSIDE   ::   HVEM ER VI?   ::   FOTOGALLERI   ::   PRISER/OPLYSNINGER 

 

Hvem er vi?

Min familie og jeg bor et pragtfuldt sted på landet med masser af frisk luft og højt til himlen i et dejligt hus og en stor bygning for meget.

Tja hvordan fik vi så ideen med at lave en kattepension? Hmm først og fremmest vores store kærlighed til dyr og katte i særdeleshed og da vi så
greb chancen for at opfylde en gammel drøm om at flytte på landet, ja så opstod ideen om at forene interessen for katte og et job.

Vi flyttede ind den 1. september 2006 og gik straks i gang med at indrette pensionen, som vi mente skulle være ren luksus, for de kære små. De skal jo have det godt når de er væk fra deres eget hjem, så vi lavede store bure på ca. 6 m2 og fyldte dem med alverdens legetøj klatretræer og stole selvfølgelig.

Vi rendte ind i en del problemer som man jo altid gør med sådan et projekt, men vi fandt på en løsning hver gang. Men projektet blev en del forsinket så drømmen om at åbne i uge 42 2007 blev ikke til noget, men endelig den 3. december 2007var vi så meget færdige så vi havde åbent hus, hvor der kom mange og hilste på.

Nu håber vi så bare at der kommer en masse dejlige katte på ferie her hos os når deres ejere tager afsted. Vi glæder os ihvertfald til at se jer.

Velkommen og på gensyn...

 

Skovgårdsvej 16,
Udby,  4750 Lundby 
Tlf 2890 8752
info@amigos-kattepension.dk
Klik her for KRAK.Mariann Harvej 
tilbyder også rundvisning -ring for aftale mellem
09.00 - 10.00 eller
18.00 - 19.00